Geschreven verhalen

Van ultrakorte nieuwsberichten en nieuwsverhalen tot diepte-interviews, reportages en ordinaire dit-wil-je-doenlijstjes; ik heb van alles geschreven. En schríjf van alles. Hier vind je enkele producties op mijn naam.

upday1.jpg

upday for Samsung

Voor upday for Samsung scan ik dagelijks het nieuws en schrijf ik snel korte, pakkende nieuwsberichten die uitnodigen om verder te lezen. Ook maak ik berichten voor social media en foto- en nieuwsoverzichten.

Turnsupporter

In het tijdschrift Turnsupporter staan regelmatig artikelen, interviews en reportages van mijn hand. Met onder meer (top)sporters, (top)coaches en clubs. Ook verslagen van wedstrijden.

volkskrant1.jpg

de Volkskrant

In het verleden schreef ik achtergrondverhalen, interviews, rubrieken en nieuwsberichten voor V, het dagelijkse katern van de Volkskrant. Specifiek voor de mediaredactie, maar ook kunst en cultuur.

gympower1.jpg

GymPOWER

Voor het online nieuwsmedium GymPOWER schreef ik vele voorbeschouwingen, nieuwsberichten, interviews en reportages. Vooral over atleten uit de turn- en trampolinesport.

marieclaire1.jpg

Marie Claire

Voor Marie Claire schreef ik dagelijks (nieuws)artikelen, to-dolijstjes, interviews en nice-to-knowberichten voor de website. Verder maakte ik zo af en toe een pagina of spread voor het magazine.

overig1.jpg

Overige

Meer van mijn verhalen zien? Ik produceer ook artikelen en teksten voor andere media. Enkele voorbeelden.